OCT Chip Tuning! VW, SEAT, AUDI, SKODA tuning, nagyobb nyomaték, jobb teljesítmény erősebb motor! Chiptuning szerelés engedéllyel! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!
Tempomat beszerelés akció, már 20.000Ft-tól! Utólagos tempomat beszerelés is! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!

Telefonkihangosító

Ebbe a modellbe lehetőség van a gyári Bluetooth-os telefonkihangosító utólagos beépítésére.

 
Előnyei a többi (pl. Nokia) kihangosítóval szemben:
 

-          tökéletes hangminőség mind az autóban, mind a telefon másik végén lévő személynél

-          minden alkatrész a gyári helyére kerül beépítésre (pl. a mikrofonnak ki van alakítva a hely a belső világítás lámpában), így nem látszódik semmi az utastérben (nem kell semmi kezelőt a műszerfalra fúrni, ragasztani)

-          együttműködik a kocsi többi elektronikájával (pl. „MFA+” kijelző esetén az óracsoporton megjelenik a hívó partner telefonszáma/neve, kimenő és bejövő hívások, megjeleníthetjük a telefonkönyvet)

-          hatalmas belső memóriával rendelkezik (első párosításnál automatikusan letölti és eltárolja a telefonkönyvet, több ezer név-szám tárolására képes)

-          több telefon is párosítható hozzá (ez esetben letölti és tárolja minden egyes párosított telefon telefonkönyvét, melyet bizonyos idő elteltével automatikusan frissít)

-          multikormányról is vezérelhető

-          Audi RNS-E navigációval számos telefonos funkció vezérelhető (pl. új telefonszám tárcsázási lehetőség). Az Audi RNS-E navigációba elmenthetünk a telefonkönyvünktől függetlenül neveket és számokat.

-          diagnosztizálható: az autó diagnosztikai csatlakozóján keresztül ugyanúgy lehet vele kommunikálni, mint a többi vezérlőegységgel (pl. motorelektronika). Rendelkezik saját hibatárolóval, és számítógéppel módosíthatjuk a beállításait is.


A feltüntetett ár az alábbiakat tartalmazza:
 

-          eredeti Audi Bluetooh telefon vezérlőegység

-          gyári Audi Bluetooth antenna

-          eredeti Audi mikrofon

-          kábelköteg

-          szakszerű beszerelés

-          1 év garancia


Ár: 90.000 Ft

Szolgáltatásaink

Gyári MFD3 RNS-510 navigáció beszerelés akció, garanciával már 180.000 Ft-tól. Ugyanitt a navigációról kezelhető eredeti VW és Skoda Bluetooth-os és Premium telefonkihangosítók kedvező áron!
  • Volkswagen

  • menuSeparator
  • Audi

  • menuSeparator
  • Seat

  • menuSeparator
  • Skoda

www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!