OCT Chip Tuning! VW, SEAT, AUDI, SKODA tuning, nagyobb nyomaték, jobb teljesítmény erősebb motor! Chiptuning szerelés engedéllyel! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!
Tempomat beszerelés akció, már 20.000Ft-tól! Utólagos tempomat beszerelés is! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!

Maxi-Dot fedélzeti computer
Ennél a típusnál lehetőség van a Maxi-Dot-os fedélzeti computer beépítésére. Maxi-Dot kijelzőnek hívjuk a fordulatszámmérő és a sebességmérő között elhelyezkedő színes grafikus kijelzőt. Ez külön nem cserélhető, csak a komplett új óracsoport beépítésével valósítható meg.

 

A fedélzeti computer utólagos beépítésével az óracsoporton a következő hasznos funkciók megjelenítése válik lehetővé:

 

-          a grafikusan kirajzolt autó szimbólumon látható mely ajtó/ajtók vannak nyitva

-          szöveges figyelmeztető üzenetek (pl. alacsony motorolaj szint esetén)

-          Audio menü: gyári rádió esetén az óracsoporton megjelenik az aktuális rádió neve, illetve szám címe (pl. CD-t hallgatva)

-          Navigáció menü: gyári navigációs készülék esetén az óracsoporton nyilakkal mutatja merre kell mennünk, körforgalmat kirajzolja, utcaneveket kiírja, várható érkezési időt megjeleníti, stb.

-          Telefon menü: gyári telefonkihangosító esetén megjeleníthetjük az óracsoporton a telefonkönyvünket, kimenő és bejövő hívásokat, hívást kezdeményezhetünk, stb.

-          Beállítások menü: itt különböző adatok beállítására van lehetőségünk (pl. nyelvválasztás, mértékegységek kiválasztása, stb.)

-          MFA menü: a fedélzeti computer által jelzett adatok:

o   pillanatnyi fogyasztás mérése [pl. 8,2 liter/100km]

o   átlagfogyasztás [pl. 5,8 liter/100km]: a fedélzeti computer „lenullázása” óta az autó átlagos fogyasztása

o   menetidő [pl. 1:56]: a fedélzeti computer „lenullázása” óta, járó motor mellett eltelt idő

o   megtett km [pl. 102 km]: a fedélzeti computer „lenullázása” óta megtett kilométer

o   következő tankolásig megtehető út km-ben [pl. 60 km]: az óracsoport kiszámolja és megjeleníti, hogy az adott vezetési stílussal hány km-re elegendő még a tankban lévő üzemanyag.

o   átlagsebesség [pl. 52 km/h]: a fedélzeti computer „lenullázása” utáni átlagsebesség

o   külső hőmérséklet [oC]

 

 

 

A feltüntetett ár az alábbiakat tartalmazza:

 

-          eredeti új Skoda Maxi-Dot-os óracsoport

-          szakszerű beszerelés

-          1 év garancia

 

 

Ára:  90.000 Ft

 

Amennyiben autójában eddig nem volt fedélzeti computer (Mini-Dot), akkor a Max-Dot-os óracsoport beépítéséhez az ablaktörlő kart is ki kell cserélni olyanra, aminek a végén rajta vannak a fedélzeti computer vezérlő gombjai (le-fel billenő kapcsoló és az alsó Reset nyomógomb). Az ablaktörlő kar multifunkciósra való kicserélése és bekábelezése + 20.000 Ft.

 

Megjegyzés:

 

-          mivel az óracsoportban is van immobiliser, ezért a kicserélése után újra kell tanítani a kulcsokat. Kérem, az autó összes kulcsa legyen Önnél.

-          az óracsoport kicserélése után természetesen visszaállítjuk az eredeti adatokat (összesen megtett km, szervizkijelző)

Szolgáltatásaink

Gyári MFD3 RNS-510 navigáció beszerelés akció, garanciával már 180.000 Ft-tól. Ugyanitt a navigációról kezelhető eredeti VW és Skoda Bluetooth-os és Premium telefonkihangosítók kedvező áron!
  • Volkswagen

  • menuSeparator
  • Audi

  • menuSeparator
  • Seat

  • menuSeparator
  • Skoda

www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!