OCT Chip Tuning! VW, SEAT, AUDI, SKODA tuning, nagyobb nyomaték, jobb teljesítmény erősebb motor! Chiptuning szerelés engedéllyel! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!
Tempomat beszerelés akció, már 20.000Ft-tól! Utólagos tempomat beszerelés is! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!

Vezérlőegység beállítások

-          szervizintervallum kijelző visszaállítása: a kötelező szerviz (olajcsere) elvégzése után javasolt a szervizintervallum kijelző (óracsoporton megjelenő villáskulcs szimbólum vagy service felirat) visszaállítása. Ez esetben az óracsoport automatikusan ismét tájékoztatni fog a következő szerviz eljövetele előtt (pl. 15.000 km vagy 1 év)

-          légzsák kikapcsolása: amennyibe autójában több légzsák van, kiválasztható melyik ne legyen aktív egy esetleges baleset bekövetkezése esetén. Hasznos lehet például kikapcsolni a jobb elsőt, ha gyerekülést teszünk az utas oldali első ülésbe és nincs az autóban kulcsos légzsák kikapcsoló.

-          a fedélzeti computer nyelvének átállítása (pl. németről angolra)

-          valós km kiolvasása: a TDI motorvezérlők egy része saját memóriában is tárolja az autó futásteljesítményét, így ezekből kiolvasható a ténylegesen futott km. Ez az adat független az óracsoport általmutatott km-től.

 
Ára: 1.000 Ft / funkció, de maximum 3.000 Ft (3 vagy több funkció beállítása esetén)
 
 
Speciális programozások:
 

-          Óracsoport által kijelzett összes megtett km beállítása (pl. óracsoport csere után szükséges)

-          TDI motorvezérlők belső tárolt km-ének beállítása (pl. óracsoport csere után szükséges)

-          Új kulcs felprogramozása, immobiliser + távirányító (az anyagköltséget nem tartalmazza az ár)

 
Ára: 8.000 Ft

Szolgáltatásaink

Gyári MFD3 RNS-510 navigáció beszerelés akció, garanciával már 180.000 Ft-tól. Ugyanitt a navigációról kezelhető eredeti VW és Skoda Bluetooth-os és Premium telefonkihangosítók kedvező áron!
  • Volkswagen

  • menuSeparator
  • Audi

  • menuSeparator
  • Seat

  • menuSeparator
  • Skoda

www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!