OCT Chip Tuning! VW, SEAT, AUDI, SKODA tuning, nagyobb nyomaték, jobb teljesítmény erősebb motor! Chiptuning szerelés engedéllyel! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!
Tempomat beszerelés akció, már 20.000Ft-tól! Utólagos tempomat beszerelés is! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!

TempomatA tempomat utólagos beépítése az összes motorváltozat esetében lehetséges.

 

Egyes modelleknél azonban előfordulhat, hogy nem tudja a tempomat funkciót az autó fedélzeti elektronikája, ez esetben azt is cserélni kell. Az elektronika „tudásának” ellenőrzése még a szerelés megkezdése előtt kiderül egy gyors számítógépes diagnosztikával. Ha gyárilag van az autóban központi zár és elektromos ablak, akkor tapasztalat szerint tudja a tempomat funkciót is az elektronika.

 
Tempomat karról vezérelhető funkciók:
 

-          Aktuális sebesség rögzítése: a kívánt sebesség elérésekor a tempomatos indexkar végén lévő alsó SET gombot megnyomva, az autó a gázpedál érintése nélkül tartja a beállított sebességet. Fék- illetve kuplungpedál érintésre automatikusan kikapcsol, gázadásra gyorsul, majd gázelvétel után újból visszaáll a beállított sebességre.

-          Gyorsítás: lehetőség van a tempomat karról való gyorsításra is, a tempomat kar végén lévő felső gomb (RES) megnyomásával. Egyszeri rövid megnyomásra 3 km/h-val fog növekedni az autó sebessége, a tartós RES gombnyomás pedig folyamatos gyorsítást eredményez.

-          Lassítás: ha már tempomattal közlekedik, akkor a SET gomb rövid megnyomására 3 km/h-át fog lassulni autója sebessége, tartósan nyomva tartva pedig folyamatos lassítás érhető el.

-          Utolsó tárolt sebességre való visszagyorsítás: ha kikapcsolja a tempomatot (pl. fékezéssel), akkor a tempomat kar rövid idejű RES állásba mozgatásával az autó vissza fog automatikusan gyorsulni az utolsó tárolt sebességre. Természetesen kézi váltós autóknál ez csak abban az esetben működik, ha a váltó olyan sebességi fokozatban van, ami ezt lehetővé teszi.

Tempomat kezelési útmutató:
 
A feltüntetett ár az alábbiakat tartalmazza:
 

-          Eredeti új VW tempomatos indexkar

-          kábelköteg

-          szakszerű beszerelés

-          1 év garancia

 
Tempomat beszerelés ideje: kb. 2,5 óra
 
Ár: 

2009-ig gyártott T5 esetén
Ha van benne gyári elektromos ablakemelő: 45.000 Ft + ÁFA
Ha nincs benne gyári elektromos ablakemelő: 90.000 Ft + ÁFA

2010-től (T5 facelift) gyártott autó esetén

Ha tudja az autó elektronikája a tempomat funkciót: 45.000 Ft + ÁFA
Ha NEM tudja az autó elektronikája a tempomat funkciót: 140.000 Ft + ÁFA

Diagnosztikai vizsgálattal gyorsan ellenőrizhető (ingyenes). 

Szolgáltatásaink

Gyári MFD3 RNS-510 navigáció beszerelés akció, garanciával már 180.000 Ft-tól. Ugyanitt a navigációról kezelhető eredeti VW és Skoda Bluetooth-os és Premium telefonkihangosítók kedvező áron!
  • Volkswagen

  • menuSeparator
  • Audi

  • menuSeparator
  • Seat

  • menuSeparator
  • Skoda

www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!