OCT Chip Tuning! VW, SEAT, AUDI, SKODA tuning, nagyobb nyomaték, jobb teljesítmény erősebb motor! Chiptuning szerelés engedéllyel! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!
Tempomat beszerelés akció, már 20.000Ft-tól! Utólagos tempomat beszerelés is! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!

MultikormányEnnél a típusnál lehetőség van a multikormány utólagos beszerelésére. A gyári multikormány minden esetben bőrkormány és a világítás felkapcsolásával a benne lévő gombok pirosan világítanak.

 
Multikormányról vezérelhető funkciók:
 

-          Rádió hangerősségének állítása

-          Fedélzeti computer kezelése (váltás az egyes kijelzett funkciók között, memóriák nullázása)

-          „MFA+” óracsoport esetén (nagy fedélzeti computer kijelző) a multikormányról kiválasztható az óracsoporton megjelenő grafikus menü (pl.: MFA, Audio, Navigation, Telefon, Einstellungen, stb.). Az adott menükön belül a multikormányról vezérelhetjük a kívánt funkciókat (pl. gyári Bluetooth-os kihangosító esetén a telefonkönyvből kiválaszthatjuk a nevet és kezdeményezhetünk hívást a kormányról)

-          Hangvezérlés indítása (gyári telefonkihangosító esetén)

 
 
A feltüntetett ár az alábbiakat tartalmazza:
 

-          eredeti bőr VW multikormány gombokkal és vezérlő modullal

-          kormányelektronika (Highline)

-          kábelköteg átalakítása

-          szakszerű beszerelés

-          1 év garancia

 
 
Ár:  80.000 Ft (a jó állapotú eredeti bőrkormányt és a Midline kormányelektronikát be tudjuk számítani 10-10 ezer Ft-ért)

Szolgáltatásaink

Gyári MFD3 RNS-510 navigáció beszerelés akció, garanciával már 180.000 Ft-tól. Ugyanitt a navigációról kezelhető eredeti VW és Skoda Bluetooth-os és Premium telefonkihangosítók kedvező áron!
  • Volkswagen

  • menuSeparator
  • Audi

  • menuSeparator
  • Seat

  • menuSeparator
  • Skoda

www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!