OCT Chip Tuning! VW, SEAT, AUDI, SKODA tuning, nagyobb nyomaték, jobb teljesítmény erősebb motor! Chiptuning szerelés engedéllyel! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!
Tempomat beszerelés akció, már 20.000Ft-tól! Utólagos tempomat beszerelés is! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!

Vezérlőegység beállítások

A diagnosztikai csatlakozón keresztül az alábbi beállítások végezhetőek el:

 

-          szervizintervallum kijelző visszaállítása: a kötelező szerviz (olajcsere) elvégzése után javasolt a szervizintervallum kijelző (óracsoporton megjelenő villáskulcs szimbólum vagy service felirat) visszaállítása. Ez esetben az óracsoport automatikusan ismét tájékoztatni fog a következő szerviz eljövetele előtt (pl. 15.000 km vagy 1 év)

-          szelektív ajtónyitás: a gyári távkapcsoló nyitás gombját megnyomva csak a bal első ajtó nyit. Az összes ajtó nyitásához dupla gombnyomás szükséges.

-          menet közbeni automatikus ajtózárás: 15 km/h-ás sebesség fölé gyorsításnál az ajtók automatikusan bezáródnak és mindaddig zárva maradnak, míg ki nem húzzuk a kulcsot a gyújtáskapcsolóból. Az ajtók belülről mindig nyithatóak maradnak, csak kívülről nem. Baleset esetén az elektronika automatikusan kinyitja az ajtókat.

-          automatikus komfortzárás: a gyári beállítás szerint, ha felszeretnénk húzni az elektronos ablakokat a gyári távkapcsolóról, akkor mindaddig nyomva kell tartani a zárás gombot, amíg az összes ablak be nem zárt. A vezérlőegység beállítása megváltoztatható úgy, hogy a távkapcsoló rövid megnyomására még nem húzza fel az ablakokat, hosszabban nyomva (kb. 1-2 másodpercig) pedig automatikusan felhúzza az összes az összes ablakot + ha van gyári napfénytető, akkor bezárja azt is. 

-          Coming Home (hazakísérő fény): ha a világításkapcsolót bekapcsolt állapotban hagyva állítjuk le autónk motorját, akkor a tompított világítás egy előre beállítható ideig (alapbeállítás 30 másodperc) világítani fog, majd automatikusan lekapcsol. Az a veszély nem áll fent, hogy lemeríti az autó akkumulátorát, mert minden esetben teljesen lekapcsolódnak a lámpák. Ha a Coming Home funkció be van kapcsolva, akár maradhat is mindig bekapcsolt állapotban a világításkapcsoló.

-          Leaving Home: a távirányító nyitás gombját megnyomva a tompított világítás egy előre beállítható időre (alapbeállítás 30 másodperc) felkapcsol. A világítás a távkapcsoló nyitás gombjára mindig felkapcsolódik, függetlenül attól, hogy a világításkapcsoló milyen állapotban van (pl. kikapcsolt).

-          légzsák kikapcsolása: amennyibe autójában több légzsák van, kiválasztható melyik ne legyen aktív egy esetleges baleset bekövetkezése esetén. Hasznos lehet például kikapcsolni a jobb elsőt, ha gyerekülést teszünk az utas oldali első ülésbe és nincs az autóban kulcsos légzsák kikapcsoló.

-          biztonsági öv bekötésére figyelmeztető lámpa és hangjelzés kikapcsolása: ha nem kapcsolja be biztonsági övét, a műszerfalon egy piros figyelmeztető lámpa jelenik meg, és 20 km/h-ás sebesség fölé gyorsítás után figyelmeztető hangjelzés is hallható. Amennyiben ez zavarja Önt, kikapcsolható a figyelmeztető jelzés (mind a fény-, mind a hangjelzés).

-          valós km kiolvasása: a TDI motorvezérlők saját memóriában is tárolják az autó futásteljesítményét, így ezekből kiolvasható a ténylegesen futott km. Ez az adat független az óracsoport általmutatott km-től.

-          mindkét oldali hátsó ködlámpa aktiválása: gyári beállítás esetén a hátsó ködlámpát bekapcsolva csak a baloldali világít. Ez módosítható úgy, hogy működjön a jobboldali hátsó ködlámpa is (izzót sem kell cserélni, beszerelni, mert már benne van)

-          kanyarkövető első ködlámpa bekapcsolása (2007-es modellévtől): álló helyzetben illetve alacsony sebességnél amerre kanyarodunk vagy indexelünk, azaz oldali első ködlámpa automatikusan felkapcsolódik, ezzel jobban bevilágítva a kanyart.

 
Ára: 1.000 Ft / funkció, de maximum 4.000 Ft (4 vagy több funkció beállítása esetén)
 
 
Speciális programozások:
 

-          Óracsoport által kijelzett összes megtett km beállítása (pl. óracsoport csere után szükséges)

-          TDI motorvezérlők belső tárolt km-ének beállítása (pl. óracsoport csere után szükséges)

-          Új kulcs felprogramozása, immobiliser + távirányító (az anyagköltséget nem tartalmazza az ár)

 
Ára: 8.000 Ft

Szolgáltatásaink

Gyári MFD3 RNS-510 navigáció beszerelés akció, garanciával már 180.000 Ft-tól. Ugyanitt a navigációról kezelhető eredeti VW és Skoda Bluetooth-os és Premium telefonkihangosítók kedvező áron!
  • Volkswagen

  • menuSeparator
  • Audi

  • menuSeparator
  • Seat

  • menuSeparator
  • Skoda

www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!