OCT Chip Tuning! VW, SEAT, AUDI, SKODA tuning, nagyobb nyomaték, jobb teljesítmény erősebb motor! Chiptuning szerelés engedéllyel! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!
Tempomat beszerelés akció, már 20.000Ft-tól! Utólagos tempomat beszerelés is! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!

OCT Chip tuning

Az aktuális típuslista az alábbi linken található:
www.oct-tuning.com/index.php

Már elérhető az O.CT chiptuning a legújabb 1.6 CR TDI és 1.2 TSI motorokhoz is! Kérem érdeklődjön.


Tapasztalja meg a tökéletes chiptuningot az O.CT -től!

Az O.CT Tuning svájci-osztrák tuningcég mérnökei által elsőként kifejlesztett technológiával rendelkezünk. Világszerte használják az általunk is forgalmazott IPRO chiptuningot, amely semmilyen külső beavatkozást nem igényel, így diagnosztika esetén is észrevétlen marad. Bontás és forrasztás nélkül tudjuk a vezérlőegység eredeti programját felülírni, amelyet az Ön autójának gyári adataihoz fejlesztettek ki.TÜV engedély!

Európában nagyon kevés olyan tuningcég van, aki rendelkezik TÜV minősítéssel. A komoly szakmai háttérrel, tapasztalattal és felszereléssel rendelkező O.CT Tuning mérnökcsapat minőségi munkáját ez is garantálja.

Hivatalos márkaszervizek is az O.CT tuningot ajánlják!

Az O.CT chiptuningot a minőségnek és magas műszaki tartalomnak köszönhetően már több magyarországi márkaképviselet/szakszerviz (pl., Seat, Mercedes, Chrysler, stb.) forgalmazza és ajánlja új autókhoz is.

2 Év O.CT garancia a chiptuningra!

Minden általunk elkészített O.CT Ipro chiptuningra az O.CT Oberscheider Tuning GmbH (Cím: Lindenstraße 44, CH-9443 Widnau, Telefon +41 71 722 11 88, Telefax +41 71 722 00 60, E-Mail: info@oct-ipro.com) kettő év szoftvergaranciát vállal! Az anyacég stabil háttere magszintű biztosíték az Ön számára!

Az O.CT chiptuning menete!


A Ipro OCT chiptuningnak egyik legnagyobb erénye a magas szinten képzett szakemberekből álló hálózat. A Videón nyomon követheti hogy a OCT Ipro chiptuning program hogy is kerül az Ön autójára: 

www.oct-tuning.com/index.php

Mint a videón is láthatta a chip tuning első lépcsőjében Az IPRO gép segítségével a gyári adatok a diagnosztikai csatlakozón (OBD) keresztül kerülnek letöltésre az O.CT által kifejlesztett IPRO gépre, majd internet segítségével továbbítódnak a központba. Ott egy automatizált rendszer megvizsgálja a letöltött programot, módosítja azt, majd a tuningprogram visszatöltődik az IPRO gépre, amit a diagnosztikai csatlakozón keresztül feltöltésre kerül az autó motorelektronikájára. A teljes folyamat, beleértve a garanciapapír és jegyzőkönyv kitöltését, az autó forgalmi engedélyének lemásolását, maximum 1 óra. A tuning során a motorvezérlő eredeti EPROM tartalma az O.CT Oberscheider Tuning GmbH szerverén alvázszám alapján letárolásra kerül és az a későbbiekben bármikor visszatölthető igény esetén (nem szokott rá szükség lenni).

Biztonságosan nagy teljesítmény és nyomaték!

Minden O.CT chiptuning program alapos tesztelési folyamaton megy keresztül, korszerű körülmények között, mielőtt az Ön autójára kerül. A különböző motorral felszerelt tesztautókon, a motor minden üzemállapotában (részterhelés, teljes terhelés, különböző külső hőmérséklet és légköri nyomás) számítógépes méréseket végeznek (leadott teljesítmény, nyomaték, turbónyomás, egyes motoralkatrészek melegedésének mérése, stb.) és az adott típusú és motorral felszerelt autóra az O.CT kínálatában akkor jelenik meg a tuningprogram, mikor már a legutolsó finomításon is átesett. Fontos tudni, hogy az O.CT chiptuningnál legelső a biztonság (pl. bizonyos típusoknál csak a kézi váltós modelleknél engedélyezett a chiptuning, mivel az automata váltó biztonságosan nem lenne képes a gyárinál nagyobb nyomaték átvitelére hosszú távon, vagy egy másik példát említve a DSG váltós autóknál is alacsonyabb értékre maximalizálták a motor legnagyobb nyomatékát). A programok tervezésénél is elsődleges az alkatrészek túlterhelésének elkerülése. A motor és a hajtáslánc huzamosabb idejű teljes terhelés mellett sem károsodhat! Semmilyen paraméter nem kerül veszélyes határérték közelébe, így élettartam csökkenés nélkül a maximális teljesítményt hozza ki autójából.   

Garantált teljesítmény- és nyomatéknövekedés!

Az O.CT listájában szereplő, adott típusú és motorizáltságú autóhoz minden esetben rendelkezésre állnak nyomaték- és teljesítménygörbék, így ezek előre letölthetőek és megnézhetőek. Az O.CT tuning garantálja, hogy a megadott nyomaték- és teljesítményadatok az Ön autóján is +/- 5%-os eltérésen belül megjelenjenek! Az autók nagy részéhez letölthető mérési jegyzőkönyv is, amin jól látható a gyorsulási, végsebesség és rugalmassági adatok javulása. Ezek alapján Ön előre meggyőződhet a jelentős nyomaték és teljesítmény többletről.
Nagyobb csúcssebesség és a végsebesség Korlátozás kikapcsolása!
Az O.CT Chiptuning esetén sok más tuningprogrammal ellentétben az tuningolt autó végsebessége is jelentősen emelkedik. A végsebességben lekorlátozott (250 km/h) autók esetén az OCT tuning program a feltöltés után kikapcsolja azt. Így kedvünk szerint élvezhetjük autónk megnövekedett erejét. (csak korlátozás nélküli autópályán)
Érezhető Fogyasztáscsökkenés!
A Professzionális Motoroptimalizálás és teljesítménynövelés eredményeként Ön nem csak plusz teljesítményre tesz szert, de ugyanolyan használat mellett autója 100km-enkénti fogyasztása is néhány deciliterrel csökken, legyen szó akár benzines vagy diesel (dízel) autóról. A turbónyomás kismértékű emelésével több levegő, azaz több oxigén jut a motor égésterébe, így egységnyi mennyiségű üzemanyag befecskendezése esetén tökéletesebb az égés. Továbbá az alacsony fordulatszámon jelentkező nagyobb nyomaték miatt nem szükséges a motort annyira forgatni, mint korábban, így hamarabb felkapcsolhat nagyobb sebességi fokozatba, ami szintén fogyasztás csökkenést eredményez. Ön üzemanyagot takaríthat meg, ezáltal olcsóbban autózhat.

Folyamatos fejlesztés a legkorszerűbb motorokhoz

Az O.CT tuning mérnökei folyamatosan dolgoznak a legújabb motorok tuningolásán is, így hónapról-hónapra bővül a tuningolható autók listája. A legkorszerűbb motoroknál is maximális biztonságot nyújt az O.CT tuning.

Legyen körültekintő

A mai autógyárak egyre korszerűbb motorokat dobnak a piacra, melyek tuningolásakor kiemelten fontos a professzionális, bevizsgált, minősítetésen átesett chiptuning. Egy ismeretlen eredetű chiptuning, komoly károkat okozhat az autójában (pl. részecskeszűrő eltömődés miatti kicserélése: kb. 300 ezer Ft). Mindig alaposan gondolja át mit választ, az OCT tuning mindig a legújabb fejlesztésű autókkal és chiptuning megoldásokkal dolgozik. Így Ön biztos lehet benne, hogy nagy értékű prémium autója a legjobb kezekben van. Nem az Ön autója az első és kísérleti példány. Bizonytalanság vagy találgatás az O.CT tuningnál nem ismert fogalom.

Összefoglalva:

Amit kínálunk:
•    optimalizált vezérlés
•    jobb hatásfok
•    nagyobb nyomaték
•    nagyobb teljesítmény
•    nagyobb biztonság előzéskor
•    O.CT garancia
•    TÜV minősítés
•    művelet elvégzéséhez szükséges idő kb. 1 óra
 
Egyszóval erősebb motor, melynek kevésbé kell nyomni a gázt azonos menetteljesítmény eléréséhez.
 
Amit Ön tapasztal:
•    minden pillanatban dinamikusabb reakció gázadáskor
•    jobb gyorsulás
•    nagyobb csúcssebesség
•    átlagos hajtásmód esetén kedvezőbb fogyasztás

Szolgáltatásaink

Gyári MFD3 RNS-510 navigáció beszerelés akció, garanciával már 180.000 Ft-tól. Ugyanitt a navigációról kezelhető eredeti VW és Skoda Bluetooth-os és Premium telefonkihangosítók kedvező áron!
  • Volkswagen

  • menuSeparator
  • Audi

  • menuSeparator
  • Seat

  • menuSeparator
  • Skoda

www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!