OCT Chip Tuning! VW, SEAT, AUDI, SKODA tuning, nagyobb nyomaték, jobb teljesítmény erősebb motor! Chiptuning szerelés engedéllyel! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!
Tempomat beszerelés akció, már 20.000Ft-tól! Utólagos tempomat beszerelés is! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!

Tempomat

A tempomat utólagos beépítése az összes motorváltozat esetében lehetséges.

 

Ennél a modellnél a tempomat az indexkar alatt helyezkedik el, különálló kis kar formájában. A tempomat beépítéskor beépítésekor cserélni kell az alsó kormányburkolatot is, mivel azon nagyobb oldalsó kivágás szükséges a tempomat kar miatt.

 

A tempomat bekapcsolt állapotát a műszerfalon visszajelzi a zöld tempomat ikon, továbbá ha nagy fedélzeti computeres (MFA+) óracsoport van az autóban, akkor azon megjelenik a beállított sebesség is.

 
Tempomat karról vezérelhető funkciók:
 

-          Aktuális sebesség rögzítése: a kívánt sebesség elérésekor a tempomatkar végén lévő SET gombot megnyomva, az autó a gázpedál érintése nélkül tartja a beállított sebességet. Fék- illetve kuplungpedál érintésre automatikusan kikapcsol, gázadásra gyorsul, majd gázelvétel után újból visszaáll a beállított sebességre.

-          Gyorsítás: lehetőség van a tempomatkarról való gyorsításra is, a tempomatkar fölfelé (SPEED +) nyomásával. Egyszeri rövid fölnyomásra 1 km/h-val fog növekedni az autó sebessége, a tartós SPEED + állásban tartás pedig 10 km/h-ás léptékben növekszik a tempomattal beállított sebesség.

-          Lassítás: ha már tempomattal közlekedik, akkor a tempomatkar rövid lenyomására (SPEED -) 1 km/h-át fog lassulni autója sebessége, tartósan lenyomva tartva pedig 10 km/h-ás léptékben csökken a tempomattal beállított sebesség.

-          Utolsó tárolt sebességre való visszagyorsítás: ha kikapcsolja a tempomatot (pl. fékezéssel), akkor a tempomat kar rövid idejű magunk felé húzásával (RESUME állásba) az autó vissza fog automatikusan gyorsulni az utolsó tárolt sebességre. Természetesen kézi váltós autóknál ez csak abban az esetben működik, ha a váltó olyan sebességi fokozatban van, ami ezt lehetővé teszi.

 Tempomat kezelési útmutató:
A feltüntetett ár az alábbiakat tartalmazza:
 

-          eredeti új VW tempomatos indexkar

-          eredeti új VW alsó kormányburkolat

-          kábelköteg (amennyiben szükséges)

-          szakszerű beszerelés

-          1 év garancia

 
Tempomat beszerelés ideje: 2 óra
 
Ár: 
2009-es modellévig 45.000 Ft + ÁFA

2010-es modellévtől NEM multikormányos autóba 50.000 Ft + ÁFA

2010-es modellévtől multikormányos autóba 90.000 Ft + ÁFA

Szolgáltatásaink

Gyári MFD3 RNS-510 navigáció beszerelés akció, garanciával már 180.000 Ft-tól. Ugyanitt a navigációról kezelhető eredeti VW és Skoda Bluetooth-os és Premium telefonkihangosítók kedvező áron!
  • Volkswagen

  • menuSeparator
  • Audi

  • menuSeparator
  • Seat

  • menuSeparator
  • Skoda

www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!