OCT Chip Tuning! VW, SEAT, AUDI, SKODA tuning, nagyobb nyomaték, jobb teljesítmény erősebb motor! Chiptuning szerelés engedéllyel! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!
Tempomat beszerelés akció, már 20.000Ft-tól! Utólagos tempomat beszerelés is! Gyári szerszámok, eredeti alkatrészek!

Vezérlőegység beállítások

A diagnosztikai csatlakozón keresztül az alábbi beállítások végezhetőek el:

 

-          szervizintervallum kijelző visszaállítása: a kötelező szerviz (olajcsere) elvégzése után javasolt a szervizintervallum kijelző (óracsoporton megjelenő villáskulcs szimbólum vagy service felirat) visszaállítása. Ez esetben az óracsoport automatikusan ismét tájékoztatni fog a következő szerviz eljövetele előtt (pl. 15.000 km vagy 1 év)

-          szelektív ajtónyitás: a gyári távkapcsoló nyitás gombját megnyomva csak a bal első ajtó nyit. Az összes ajtó nyitásához dupla gombnyomás szükséges.

-          menet közbeni automatikus ajtózárás: 15 km/h-ás sebesség fölé gyorsításnál az ajtók automatikusan bezáródnak és mindaddig zárva maradnak, míg ki nem húzzuk a kulcsot a gyújtáskapcsolóból. Az ajtók belülről mindig nyithatóak maradnak, csak kívülről nem. Baleset esetén az elektronika automatikusan kinyitja az ajtókat.

-          biztonsági öv bekötésére figyelmeztető lámpa és hangjelzés kikapcsolása: ha nem kapcsolja be biztonsági övét, a műszerfalon egy piros figyelmeztető lámpa jelenik meg, és 20 km/h-ás sebesség fölé gyorsítás után figyelmeztető hangjelzés is hallható. Amennyiben ez zavarja Önt, kikapcsolható a figyelmeztető jelzés (mind a fény-, mind a hangjelzés).

-          valós km kiolvasása: a TDI motorvezérlők saját memóriában is tárolják az autó futásteljesítményét, így ezekből kiolvasható a ténylegesen futott km. Ez az adat független az óracsoport általmutatott km-től.

 
Ára: 1.000 Ft / funkció, de maximum 3.000 Ft (3 vagy több funkció beállítása esetén)

Szolgáltatásaink

Gyári MFD3 RNS-510 navigáció beszerelés akció, garanciával már 180.000 Ft-tól. Ugyanitt a navigációról kezelhető eredeti VW és Skoda Bluetooth-os és Premium telefonkihangosítók kedvező áron!
  • Volkswagen

  • menuSeparator
  • Audi

  • menuSeparator
  • Seat

  • menuSeparator
  • Skoda

www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!